Angajati

Page tools
Print
Bookmark
Share on
FacebookTwitter

Securitate si Sanatate in Munca


Ne dorim un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii nostri

"Securitatea si Sanatatea in Munca este cea mai importantă prioritate a companiei noastre. Un incident, o rănire sau pierderea unei vieți omenești schimbă pentru totdeauna vietile noastre, ale membrilor familiei, colegilor si prietenilor. De aceea am inceput în anul 2007 ceea ce noi denumim “Călătoria catre ZERO accidente si boli profesionale”.

Orice coleg care vine la lucru trebuie să se intoarcă acasă perfect sănătos. Asigurăm, atât prin structura centrală cât și prin specialiștii din cadrul secților, cadrul necesar pentru implementarea tuturor măsurilor tehnice și organizatorice care conduc la realizarea acestui lucru.

Bolile profesionale, dar și îmbolnăvirile de orice fel pot afecta in mod ireversibil capacitatea de muncă a salariatilor. Suntem preocupați nu doar de siguranţa oamenilor, ci și de sănătatea lor. De aceea am extins pachetul de servicii medicale pentru angajați peste cerinţele legale. Acum, fiecare salariat poate accesa investigaţii medicale moderne și precise, care să le permită o supraveghere de calitate a stării de sănătate.

Noi nu vedem aceste lucruri ca obligații, ci ca semn de respect pentru siderurgiști dar si ca reflectare a dorinței noastre de a crea locuri de munca sigure, eficiente, care ne implinesc."

Ionel Onel, Director de Securitate si Sanatate in Muncă ArcelorMittal Galati

 

Politica de Securitate si Sanatate in Munca

Politica de Securitate pentru Situatii de Urgenta

Politica de prevenire a accidentelor majore