Angajati

Page tools
Print
Bookmark
Share on
FacebookTwitter

Oamenii noștri – cea mai prețioasă resursă


“Combinatul nostru nu este doar pilonul principal al economiei locale sau cel mai important producător de oțel din România. Suntem cea mai mare echipă din România care lucrează într-un site industrial.
Acest lucru înseamnă nu doar o mare răspundere pentru noi ci și mândria de a fi membrii unei mari familii.

Este răspunderea de a asigura condițiile pentru ca atât colegii noștri cât și partenerii de la firmele contractoare să ajungă acasă, la familii, fără să fie răniți ori fără să se îmbolnăvească. Este bucuria de a crea, zi de zi, noi și noi legături umane și de a crește ca echipă. 

Inimosul colectiv de Resurse Umane de la ArcelorMittal Galați a dezvoltat în ultimii ani servicii moderne și rapide pentru angajați, a pus la punct mecanisme prin care colegii noștri să se dezvolte profesional, a creat – în premieră – un cadru favorabil re - atragerii de tineri specialiști și muncitori și – nu în ultimul rând -  a reformat din temelii interacțiunea cu angajații, pe principii de corectitudine, profesionalism și respect. Și asta pentru că oamenii noștri – muncitori,  aspri și  drepți – merită tot ce este mai bun din ceea ce se poate da”. 

Mihaela Crăciun, Director Resurse Umane ArcelorMittal Galați