Comunitate

Page tools
Print
Bookmark
Share on
FacebookTwitter

Internship

Lansat în 2012, programul Internship este destinat studenţilor din toți anii de studiu şi proaspeţilor absolvenţi  şi a fost conceput pe patru direcţii majore:

- Sesiuni Tematice

- Stagii de Practică

- Vizite

- Școala de Vara

Începând de anul acesta, programul a fost extins si cu alte acțiuni Q&A HR, întâlniri cu Directorul General ( Ask the CEO ).
Programul Internship a fost inițiat acum cinci ani, iar de atunci peste 174 de studenți au absolvit Școala de Vară și 50 dintre aceștia au fost angajați ca specialiști la ArcelorMittal Galați. De asemenea, mai mult de 700 de studenți au participat la Sesiuni Tematice iar peste 300 dintre aceștia au vizitat Combinatul.

 „ArcelorMittal Galați este în mod constant în căutare de oameni talentați care îsi pot aduce
cunoștințele și își pot crea un viitor în cadrul companiei. Aceasta este o oportunitate importantă
pentru a-i descoperi pe cei cu potențial. Pentru noi, candidații ideali au un mod de gândire analitic, lucrează bine în echipă, sunt sinceri și pasionați, au inițiativă, vor să învețe și să devină cei mai buni”, a spus Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Pe parcursul celor două luni, fiecare participant lucrează la un proiect concret, sub îndrumarea unui mentor și împreună cu specialiștii noștri. De asemenea, studenții vor lua parte la sesiuni de training pe teme diverse, precum Safety Leadership, Fabrica, Project Management, Time management, Inteligența emoțională, Interviul de recrutare, Public Speaking, Problem solving și la întâlniri cu managementul companiei.