Comunitate

Page tools
Print
Bookmark
Share on
FacebookTwitter

Protejarea mediului este principala prioritate atat pentru angajatii Departamentului de Protectia Mediului, cat si pentru restul angajatilor ArcelorMittal Galati.

Protectia Mediului

ANUNT PUBLIC 

ArcelorMittal Galati S.A., titular al proiectului Masina de masurat grosimi LTG2”,  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul Masina de masurat grosimi LTG2”,  propus a fi realizat in mun. Galati, str. Calea Smardan nr. 1.

 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Galati din Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, in zilele de luni pana joi, intre orele 08:30 – 16:00 si vineri intre orele 08:30 – 13:30, precum si la urmatoarea  adresa de internet: http://apmgl.anpm.ro – reglementari – acordul de mediu – drafturi acte de reglementare-proiect decizie etapa de incadrare 2016-2017.

 

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 09.05.2017.

 

  

 

"Protejarea mediului nu este o obligatie, ci o responsabilitate a fiecăruia dintre noi"

 

"Când vorbim despre oțel, trebuie să ne gandim că  acesta este un material al vieții. Oțelul se poate recicla la nesfârșit fără să afecteze mediul inconjurator.  Cu toții întelegem importanța protejării mediului, nu doar pentru că dezvoltarea industriei oțelului depinde de buna administrare a resurselor mediului ci și pentru că protejarea mediului este esențială oamenilor de acum și generațiilor viitoare.

Echipa noastră este puternic implicată în îmbunătățirea continuă a performanței de mediu prin activități de prevenire: monitorizarea calității factorilor de mediu (aer, apă, sol), gestiunea deșeurilor și substanțelor periculoase, instruiri de conștientizare și îmbunătățiri ale activității de protecția mediului la fiecare loc de muncă. De mare ajutor este implementarea și îmbunătățirea continuă a sistemului de management de mediu, ce adaugă valoare în raport cu cerințele clienților noștri.

Mentinem un dialog deschis toti factorii interesati, prin sesiuni periodice de comunicare  Protejarea mediului nu este o obligatie, ci o responsabilitate a fiecăruia dintre noi, atât la locul de muncă dar și în viața de zi cu zi. Ne luăm această reponsabilitate nu numai față de noi și activitatea noastră industrială ci și față de oamenii care trăiesc în jurul nostru și față de generațiile viitoare."

Mirela Dobrota, Director de Mediu ArcelorMittal Galați

 

Politica de mediu (PDF)